tennis-glijden-gravel
WE CARE U SPORT

Tennis & Padel

DE PERFECT GETIMEDE SMASH. 

Als tennisser is het van cruciaal belang om je goed voor te bereiden op wedstrijden, je uitrusting goed te verzorgen en na afloop goed te herstellen. Een grondige voorbereiding, goed onderhoud van je uitrusting en effectief herstel zijn essentieel om optimaal te presteren op de tennisbaan en blessures te voorkomen. Bij U-Sport vind je producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van je tennisuitrusting, inclusief je schoenen en rackets. Goed onderhouden schoenen bieden de grip en wendbaarheid die je nodig hebt op de baan, terwijl een verzorgd racket je helpt om je beste slagen te slaan.

BLESSUREVRIJ EEN TOPPRESTATIE LEVEREN.

Bij raketsporten kunnen pijnlijke schouders, knieën of een tennisarm een belemmering zijn voor je prestaties. Wij kunnen jou ondersteunen met verschillende soorten producten tijdens alle racketsporten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten tapes en bandages die koeling en compressie toepassen. Met de U-Sport producten helpen wij jou voorbereiden op een training en wedstrijd waardoor je optimaal kunt presteren.

ALLE TENNIS & PADEL PRODUCTEN

Wij helpen jou om je tegenstanders te verslaan door advies en producten die jou kunnen helpen bij een goede voorbereiding, optimale prestaties op de baan en een sneller herstel, waardoor je ook in volgende wedstrijden het beste uit jezelf haalt.

Padel-volley