fietsers-usport-sollicitatie

Klachtenpagina

HEB JE EEN KLACHT?

We vinden het in eerste instantie al vervelend dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Klanttevredenheid staat bij U-Sport op de eerste plaats. Wij doen er alles aan om de klantervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, maar soms gaat ook bij ons iets mis. Geen zorgen, we staan klaar om alles snel en zo goed mogelijk te herstellen. Hieronder leggen we uit hoe we te werk gaan.

1. DEEL JE KLACHT MET ONS.

Laat ons duidelijk weten wat er mis is gegaan en hoe we het voor jou kunnen oplossen. Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@u-sport.com of door onderstaand klachtenformulier in te vullen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Hiernaast is het voor jou als consument in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt bereiken:

2. COMMUNICATIE OVER JE KLACHT

Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Sommige problemen zijn snel opgelost, andere vragen wat meer tijd. Maar we garanderen altijd een oplossing. Je ontvangt uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie van ons.

3. HET OPLOSSEN VAN JE KLACHT

Binnen onze mogelijkheden en regelgeving zorgen wij voor een passende oplossing. Hier kun je van op aan! Bij U-Sport staat de klant altijd op nummer één. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen, nu en in de toekomst.

Klachtenformulier

Stel je vraag of laat hier je feedback achter.

Leg hier zo duidelijk mogelijk jouw klacht uit. Hoe meer informatie, hoe beter we je kunnen helpen!

OP ZOEK NAAR VEELGESTELDE VRAGEN?

Is de klachtenpagina niet de pagina die je zoekt? Op de ‘veelgestelde vragen’pagina vind je antwoorden op over bijvoorbeeld verzenden, retourneren, het aanmaken van een account, de status van je pakket, en meer!

hardloopster-park
wielrennen-dames