hardloopster-gras
WE CARE U RETURN

Retourneren

RETOURNEREN

Heb je een artikel ontvangen waar je toch niet tevreden over bent of is er een andere reden waarom je een artikel of bestelling wilt terugsturen? Retourneren is natuurlijk mogelijk bij U-Sport. We hanteren een aantal voorwaarden voor het retourneren van artikelen. 

RETOURVOORWAARDEN.

 • Stuur het artikel of de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour.
 • Verpak je retourzending zorgvuldig, bij voorkeur in de originele product- en verzendverpakking. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product opnieuw te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. 
 • Vul het retourformulier volledig en correct in en voeg deze bij de retourzending.
 • Retourzendingen zijn voor rekening en risico van de klant. U-Sport is niet aansprakelijk voor het beschadiging of zoekraken van retourzendingen.

STAPPEN RETOURZENDING.

 1. Maak een melding van je retour en geef aan welke producten je wilt retourneren. Mail naar: klantenservice@u-sport.com.
 2. Vul het retourformulier volledig en correct in en voeg deze bij de retourzending.
 3. Stuur het pakket goed dichtgeplakt en gefrankeerd met het postbedrijf van jouw keuze retour naar onderstaand retouradres. De kosten voor retourzendingen worden niet door U-Sport vergoed en zijn voor jouw eigen rekening. 
 4. Bewaar altijd goed het verzendbewijs met de track & trace code.

RETOURADRES.
U-Sport
Heresingel 5
9711EP Groningen
Betreft: Retourzending

Je retourzending wordt na ontvangst zo snel mogelijk door U-Sport verwerkt. Alle teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij binnenkomst. Als je rekening houd met bovenstaande voorwaarden zal U-Sport het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen (mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is) terugstorten op je rekening. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de terugbetaling is doorgevoerd.

Indien niet aan de voorwaarden voor retour is voldaan, bestaat de kans dat je het aankoopbedrag exclusief verzendkosten niet (volledig) terugkrijgt. De bovenstaande voorwaarden en informatie zijn van toepassing op bestellingen in Nederland, België en Luxemburg.

VERZEND- EN RETOURKOSTEN.
De verzendkosten voor retourzending worden niet door U-Sport vergoed en zijn voor rekening van de klant, behalve wanneer een verkeerd artikel is ontvangen of wanneer een artikel kapot of beschadigd is aangekomen bij ontvangst van de bestelling.

VERKEERD OF BESCHADIGD/KAPOT ARTIKEL ONTVANGEN.
We vinden dit uiteraard erg vervelend en helpen je graag om dit op te lossen.
Stuur een mail naar klantenservice@u-sport.com met je ordernummer. Na ontvangst van je retourzending zal U-Sport beoordelen of een artikel daadwerkelijk beschadigd of kapot is. Is dit het geval, dan sturen we zo snel mogelijk de juiste bestelling of een nieuw artikel op. De verzend- en retourkosten worden dan door U-Sport vergoed.

HERROEPINGSRECHT.

Je hebt bij U-Sport uiteraard het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestord. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons retouradres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@u-sport.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is bij ons.

VOORWAARDEN HERROEPINGSRECHT.

 • Als kant heb je bij ons 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling. Om gebruik te maken van dit recht moet je ons binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op de hoogte stellen. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier. Stuur het ingevulde formulier als bijlage via e-mail naar: klantenservice@u-sport.com.
 • Verstuur de producten die je wilt retourneren binnen de wettelijke 14 dagen retour naar ons retouradres.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is, bij voorkeur in de originele verzendverpakking. 
 • Het terugsturen van een bestelling kan door de stappen van retourzending te volgen (zie bovenstaand de stappen voor de retourzending). 
 • De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet door U-Sport vergoed.

Heb je een vraag over het retourneren van je bestelling of de terugbetaling? Neem gerust contact met ons op en mail naar: klantenservice@u-sport.com

Bij U-Sport hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid. Als er onverhoopt iets niet naar wens is met jouw bestelling, staan we graag voor je klaar om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

ONTDEK ALLE U-SPORT PRODUCTEN

Ben je nieuwsgierig geworden welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij je voorbereiding, prestatie & herstel. Bekijk alle U-Sport producten waarmee we jou helpen om aangenaam, gezond en optimaal te sporten.

Padel-volley
hardlopers-wedstrijd