hardloopster-gras

WE CARE U RETURN.

Retourneren

RETOURNEREN.

Heb je een artikel ontvangen waar je toch niet tevreden over bent of is er een andere reden waarom je een artikel of bestelling wilt terugsturen? Retourneren is natuurlijk mogelijk bij U-Sport. We hanteren een aantal voorwaarden voor het retourneren van artikelen. 

RETOURVOORWAARDEN.

 • Stuur het artikel of de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour.
 • Zorg ervoor dat de artikelen zich in de originele productverpakking bevinden en dat ze compleet, ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd zijn.
 • Vul het retourformulier volledig en correct in en voeg deze bij de retourzending.
 • Retourzendingen zijn voor rekening en risico van de klant. U-Sport is niet aansprakelijk voor het beschadiging of zoekraken van retourzendingen.

STAPPEN RETOURZENDING.

 1. Vul het retourformulier volledig en correct in en voeg deze bij de retourzending.
 2. Stuur het pakket goed dichtgeplakt en gefrankeerd met het postbedrijf van jouw keuze retour naar onderstaand retouradres. De kosten voor retourzendingen worden niet door U-Sport vergoed en zijn voor jouw eigen rekening. 
 3. Bewaar altijd goed het verzendbewijs met de track & trace code.

RETOURADRES.
U-Sport
Grote Tocht 93
1507 CE Zaandam
Betreft: Retourzending

Je retourzending wordt na ontvangst zo snel mogelijk door U-Sport verwerkt. Alle teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij binnenkomst. Als je rekening houd met bovenstaande voorwaarden zal U-Sport het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen (na ontvangst van jouw retourzending) terugstorten op je rekening. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de terugbetaling is doorgevoerd.

Indien niet aan de voorwaarden voor retour is voldaan, bestaat de kans dat je het aankoopbedrag exclusief verzendkosten niet (volledig) terugkrijgt. De bovenstaande voorwaarden en informatie zijn van toepassing op bestellingen in Nederland, België en Luxemburg.

VERZEND- EN RETOURKOSTEN.
De verzendkosten voor retourzending worden niet door U-Sport vergoed en zijn voor rekening van de klant, behalve wanneer een verkeerd artikel is ontvangen of wanneer een artikel kapot of beschadigd is aangekomen bij ontvangst van de bestelling.

VERKEERD OF BESCHADIGD/KAPOT ARTIKEL ONTVANGEN.
We vinden dit uiteraard erg vervelend en helpen je graag om dit op te lossen.
Stuur een mail naar klantenservice@u-sport.com met je ordernummer. Na ontvangst van je retourzending zal U-Sport beoordelen of een artikel daadwerkelijk beschadigd of kapot is. Is dit het geval, dan sturen we zo snel mogelijk de juiste bestelling of een nieuw artikel op. De verzend- en retourkosten worden dan door U-Sport vergoed.

HERROEPINGSRECHT.

Je hebt bij U-Sport uiteraard het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij zullen vervolgens, indien aan de voorwaarden voor is voldaan, het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten* binnen 5 dagen na ontvangst van je retour terugstorten op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

* Exclusief retourkosten

VOORWAARDEN HERROEPINGSRECHT.

 • Om gebruik te maken van dit recht moet je ons binnen het herroepingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling op de hoogte stellen.
 • Gebruik hier het herroepingsformulier van U-Sport voor. Stuur het ingevulde formulier als bijlage via e-mail naar: klantenservice@u-sport.com.
 • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product compleet, ongebruikt en niet beschadigd in de originele verzendverpakking aan ons geretourneerd moeten worden. 
 • Het terugsturen van een bestelling kan door de stappen van retourzending te volgen (zie bovenstaand de stappen voor de retourzending). 
 • De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet door U-Sport vergoed.

Heb je een vraag over het retourneren van je bestelling of de terugbetaling? Neem gerust contact met ons op en mail naar: klantenservice@u-sport.com

Bij U-Sport hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid. Als er onverhoopt iets niet naar wens is met jouw bestelling, staan we graag voor je klaar om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

ONTDEK ALLE U-SPORT PRODUCTEN.

Ben je nieuwsgierig geworden welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij je voorbereiding, prestatie & herstel. Bekijk alle U-Sport producten waarmee we jou helpen om aangenaam, gezond en optimaal te sporten.

Padel-volley
hardlopers-wedstrijd