grenspalen-brabant-2023

WE CARE U SPORT.

Evenementen

EVENEMENTEN.

Bij U-Sport geloven we in de kracht van sport en streven we ernaar om deelnemers van verschillende disciplines te ondersteunen bij hun uitdagingen. Daarom zijn we jaarlijks aanwezig bij een tal van evenementen om deelnemers voor, tijdens en na deze evenementen te ondersteunen en te voorzien van hoogwaardige U-Sport producten. Daarnaast bieden we bij de meeste evenementen een extra service aan, zoals ervaren masseurs die deelnemers na de finish een herstelmassage geven of een fietsschoonmaakservice.

Op deze pagina vind je de evenementenagenda en een terugblik van evenementen waar we de afgelopen tijd aanwezig zijn geweest. Organiseer je zelf een evenement en wil je graag dat U-Sport daar aanwezig is met producten of diensten? Vul het contactformulier in onderaan de pagina en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

AGENDA AANKOMENDE EVENEMENTEN.

Zaterdag 7 oktober 2023.

Gooische 200

gooische-200-evenemente

U-Sport op jouw evenement!


Zonnebrand smeerzuilen, een bikewash, een recoverypoint met onze Whey Protein Support en masseurs of een stand met onze producten. U-Sport op jouw evenement? Laat hieronder de gegevens van het evenement en contactgegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Organisatie / evenement(Vereist)
Evenementgegevens
Adres
Website evenement
Contactpersoon
Contactpersoon gegevens
Contactpersoon
Korte omschrijving evenement
Geef een korte omschrijving van het evenement. Om welke sport gaat het, wanneer is het evenement en hoe lang duurt het? Hoeveel deelnemers verwacht je dat er meedoen?