hardloopster-bos-zon

U PAY WE DELIVER.

Betaalmethoden

BETAALMETHODEN.

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom biedt U-Sport jou verschillende opties aan voor het betalen van een bestelling. Al onze betaalopties zijn gratis, veilig en gemakkelijk in gebruik voor online betalingen. Heb je een vraag over de betaling van je bestelling of over een betaalmethode van onze webshop? Neem gerust contact met ons op en mail naar: klantenservice@u-sport.com.

We bieden de volgende betaalmethoden aan:

BetaaloptieKostenKorte omschrijving
iDEAL
iDEAL-logo
GratisVeilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving van je bank. 
PayPal  PayPal-logoGratisBetrouwbaar en makkelijk betalen met je eigen PayPal rekening. Log in op je account en betaal snel en veilig zonder gedoe met invullen van je betaalgegevens. 
Creditcard Logo-CreditcardsGratisVeilig en makkelijk online betalen met verschillende merken creditcards: MasterCard, Visa, Maestro, American Express of Visa Electron. 
Apple Pay Apple-Pay-LogoGratisBetaal sneller en makkelijker dan ooit met je Apple Wallet op je Macbook, Iphone of Watch. Apple Pay is alleen te gebruiken en zichtbaar op Apple devices en de Safari-browser. 
Bancontact Bancontact-logoGratisDé online betaalmethode voor België. Veilig vanuit de vertrouwde Bancontact betaalomgeving.

VEILIG AFREKENEN.

U-Sport maakt gebruik van een beveiligde internetomgeving zodra je begint met afrekenen. Jouw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het ‘slotje' in je browser.

AFRONDING BESTELLING.

Na het afronden van jouw bestelling ontvang je een bevestigingsmail en kan je jouw bestelling en de status van de bestelling bekijken door in te loggen op je eigen U-Sport account. Heb je nog geen account aangemaakt? Klik hier om een account aan te maken. 

ONTDEK ALLE U-SPORT PRODUCTEN.

Ben je nieuwsgierig geworden welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij je voorbereiding, prestatie & herstel. Bekijk alle U-Sport producten waarmee we jou helpen om aangenaam, gezond en optimaal te sporten.

Voetballer-met-voetbal
tennis-gravel-glijden