wielrenner-in-bergen-afdaling
WE CARE U SPORT

Over U-Sport

WE ARE U-SPORT

Bij U-Sport staan we klaar om sporters te ondersteunen met hoogwaardige producten en deskundig advies. Ons doel is jou, als sporter, in staat te stellen comfortabel te trainen en je prestaties te optimaliseren. We streven ernaar sporters volop te laten genieten van hun sportervaring.

Door nauwlettend naar de behoeften van sporters en de marktkansen te kijken, ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten. Vanaf het eerste idee werken we hard om tastbare producten te creëren die je zowel in onze online winkel als bij onze resellers kunt vinden.

RESEARCH & DEVELOPMENT.
Ons toegewijde Research & Development team werkt dagelijks aan het verfijnen van onze producten. We testen en implementeren de beste ingrediënten en technologieën om continue verbeteringen te bewerkstelligen. Deze verbeteringen zijn gebaseerd op grondig onderzoek, expertise en uitgebreide kennis. Zo waarborgen we dat onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

We ondergaan voortdurende onafhankelijke kwaliteitscontroles om te voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Zo kunnen we met vertrouwen de veiligheid en kwaliteit van onze producten garanderen. Ons streven is om producten van de allerhoogste kwaliteit te bieden, specifiek ontworpen voor het premium marktsegment. Bovendien fabriceren we een deel van onze producten in onze eigen Nederlandse fabriek

ONZE MISSIE.
U-Sport biedt sporters hoogwaardige producten en deskundig advies om zowel hun lichaam als sportuitrusting te optimaliseren, met als doel hen een ultieme sportervaring te bieden.

ONZE VISIE.
U-Sport is een hoogwaardig en duurzaam merk dat wereldwijd atleten en sportverzorgers bedient. Wij zetten ons in om producten en diensten te ontwikkelen in nauwe samenwerking met atleten, waardoor U-Sport werkelijk van en voor sporters is. Ons doel reikt verder: we streven naar een leidende positie in dit veld, waarbij U-Sport streeft naar de toppositie binnen de wereldwijde arena.

ONZE PRODUCTLIJNEN.
Ontdek onze diverse productlijnen, elk met een herkenbaar design, een specifiek doel en een gevarieerd productaanbod.

productlijnen-u-sport
U-Sport productlijnen

MEDICAL CARE.

De Medical Care lijn, speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen, omvat producten die gericht zijn op het verbeteren van de functionaliteit en het welzijn van het lichaam, vooral met betrekking tot spieren en gewrichten. Deze hulpmiddelen zijn voornamelijk gericht op het voorkomen en behandelen van sportblessures en ongemakken. Denk hierbij aan tapes, bandages, sprays die blessures verkoelen en producten die ervoor zorgen dat sporttape goed op zijn plaats blijft zitten. Onze Medical Care lijn biedt essentiële medische hulpmiddelen die helpen blessures te voorkomen en een snel herstel te bevorderen. Deze producten zijn te herkennen aan hun herkenbare witte verpakking.

PERSONAL CARE.

De Personal Care lijn, toegewijd aan lichaamsverzorging, omvat producten die zijn ontworpen om je huid te beschermen, hydrateren en verzorgen. Hier vind je oplossingen die je huid beschermen tegen zonnestralen en huidirritaties tijdens het sporten. Onze Personal Care lijn biedt een scala aan mogelijkheden om jezelf te verzorgen en te beschermen. De producten zijn gemakkelijk te herkennen aan hun kenmerkende lichtgroene verpakking.

TECHNICAL CARE.

De Technical Care lijn, gericht op materiaalonderhoud, omvat producten die specifiek zijn ontwikkeld voor het onderhouden, beschermen en reinigen van je sportuitrusting. Hier vind je o.a. producten om je fiets in topconditie te houden en sprays om je sportmateriaal te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Deze producten verlengen de duurzaamheid en optimale werking van je uitrusting. De producten in deze lijn zijn te herkennen aan de donkergroene verpakking.

NUTRITION.

De Nutrition lijn, gewijd aan sportvoedingsproducten, bevat essentiële items die sporters voor, tijdens of na hun inspanningen nodig hebben om hun prestaties te optimaliseren. Hier vind je o.a. een isotone sportdrankpoeder voor snelle hydratatie en proteïnepoeder voor spieronderhoud en -herstel. Onze sportvoedingslijn blijft zich ontwikkelen, in samenwerking met experts en sporters. De herkenbare verpakkingen in deze lijn zijn gekenmerkt door een grijze kleur.