grenspalenklassieker-brabant-2023
WE CARE U SPORT

Partners

PARTNERS

Bij U-Sport geloven we in de kracht van samenwerking en teamwork, zowel op als buiten het veld. Onze partnerschappen met diverse organisaties, evenementen en sportteams zijn een bron van inspiratie en motivatie. Samen streven we naar kwaliteit en grensverleggende prestaties, delen we passie voor de sport en versterken we elkaars successen.

Partners U Sport FC Groningen & Huidfonds

Bij FC GRONINGEN. draait alles om toewijding aan de sport en het streven naar succes op het veld. Als preferred supplier van deze geweldige club, deelt U-Sport dezelfde passie voor sport en het versterken van atleten. Samen met FC Groningen zetten we ons in om de spelers te ondersteunen met onze hoogwaardige producten.

Bij het HUIDFONDS. staat de gezondheid en het welzijn van onze huid centraal. Als partner van deze geweldige organisatie delen we dezelfde toewijding om bewustwording te creëren over het belang van goede huidbescherming in ons dagelijks leven, vooral in sport en buitensportactiviteiten. We geloven dat educatie en preventie essentieel zijn in de strijd tegen huidkanker.

Partners TR Hard, Grenspalenklassieker en Sportworx

De TRI HARD SERIES NEDERLAND. is een opwindende reeks van triatlonwedstrijden die zowel beginnende als ervaren atleten uitdaagt. Met zijn diverse locaties en uitdagende parcours biedt de serie een unieke kans om de grenzen te verleggen in zwemmen, fietsen en hardlopen. Of je nu een doorgewinterde triatleet bent of voor het eerst meedoet, de Tri Hard Series Nederland belooft een onvergetelijke ervaring vol doorzettingsvermogen, prestaties en gemeenschap.

De GRENSPALENKLASSIEKER. is een jaarlijks evenement dat een ware ontbering lijkt te zijn, met alle elementen die kenmerkend zijn voor de voorjaarsklassiekers. Echter, wat deze koers onderscheidt, is het hartelijke ontvangst dat je keer op keer krijgt van de wachters van dit grensgebied. Op hun solide cementen sokkels staan deze robuuste jongens stevig en ferm, en ze laten je met trots weten dat je je op grensoverschrijdend terrein bevindt. De betekenis en achtergrond van hun aanwezigheid zijn mysteries die wachten om door jou ontdekt te worden terwijl je fietst!

Zeg je SPORTWORX., zeg je volleybal! Sportworx is de eigenaar en bedenker van het concept King of the Court, de promotor van de Dutch Beach Volleyball Tour en de eigenaar van The Sport Box - een urban indoor locatie in Utrecht.

Partners Stromvogels Veendam

Wielervereniging STORMVOGELS VEENDAM. is een levendige en gepassioneerde gemeenschap van fietsliefhebbers in Veendam, de plaats waar ook de Mobacc Group zijn ontstaan en onderkomend vindt. De vereniging biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren wielrenners om hun passie voor de sport te delen en te verbeteren. Met hun U-Sport wielerhome in het oude SC Veendam stadion zijn wij trotse partners.

WE CARE U SPORT

Events

Bij U-Sport streven we ernaar om deelnemers van verschillende disciplines te ondersteunen bij hun uitdagingen. Daarom zijn we jaarlijks aanwezig bij evenementen om deelnemers  te ondersteunen en te voorzien van hoogwaardige U-Sport producten. Daarnaast bieden we bij de meeste evenementen een extra service aan, zoals ervaren masseurs die deelnemers na de finish een herstelmassage geven of een fietsschoonmaakservice.

Partners-events-Grenspalenklassieker-bram

Word partner van U-Sport!


Vul hieronder je team-, organisatie- of bedrijfsgegevens en contactgegevens in en beschrijf in het kort de mogelijkheden die jij voor je ziet voor een samenwerking met U-Sport. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Organisatie / bedrijf(Vereist)
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsadres
Bedrijfswebsite
Contactpersoon
Contactpersoon
Contactpersoon
Korte omschrijving samenwerking
Geef een korte omschrijving van de mogelijkheden om samen te werken en gezamenlijk elkaar te versterken.

atletiek-start