hardlopen-dame-header
WE DELIVER U SPORT

Verzending & bezorging

VERZENDING & BEZORGING

  • Op onze afrekenpagina heb je de mogelijkheid om te kiezen voor DHL thuislevering of levering bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt.
  • Heb je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 14:00 uur besteld? Dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Let op: tijdens of rond feestdagen kunnen er andere levertijden gelden. 
  • Bestel je ná 14:00 uur of in het weekend? Dan verzenden wij je bestelling de eerstvolgende werkdag. Bestellingen die op weekenddagen worden geplaatst, worden dus op maandag verzonden. 
  • De status van je bestelling kun je controleren door in te loggen op je U-Sport account. Op deze pagina vind je de status en alle informatie over je bestellingen. Pakketten worden verzonden in Nederland en België.
Verzendkosten Nederland
Bestelbedrag Tot €10€10 - €50 Vanaf €50
Verzendkosten thuislevering€ 6,95€ 4,95Gratis verzending
Verzendkosten servicepunt levering€ 5,95€ 5,95Gratis verzending
Verzendkosten België
Bestelbedrag Tot €10€10 - €50 Vanaf €50
Verzendkosten thuislevering€ 9,95€ 7,95Gratis verzending
Verzendkosten servicepunt levering€ 8,95€ 7,95Gratis verzending

NA HET AFRONDEN VAN JOUW BESTELLING

Na het afronden van de betaling ontvang je een bevestigingsmail met het overzicht van je bestelling. Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk klaar te maken en te versturen. Je bestelling wordt bezorgd door één van onze vervoerspartners. Zodra we je pakket verzenden ontvang je een e-mail met een track & trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen. Met de link kun je op elk gewenst moment de actuele bezorgstatus van je pakket bekijken.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD? 

Onze vervoerspartner DHL doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. In veel gevallen heb je jouw bestelling na verzending de volgende werkdag al in huis. Nadat we je bestelling hebben verwerkt ontvang je automatisch een Track & Trace waarmee je de status van levering kunt volgen. Je ontvangt een bericht wanneer je pakket is verzonden en wanneer de bezorger onderweg.

NIET THUIS TIJDENS AFLEVERING? 

Geen probleem, via de track & trace kun je jouw bezorgafspraak wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten afleveren bij de buren, een pakketpunt of een nieuwe bezorgpoging bij je thuis plannen. 

WORD JE PAKKET ERNSTIG BESCHADIGD OF OPENGEMAAKT AANGEBODEN? 

Dan adviseren wij om het pakket niet aan te nemen. Weiger het pakket en laat de bezorger de bestelling weer meenemen. Neem in dit geval altijd contact met ons op. 

VRAGEN OVER VERZENDING EN/OF LEVERING VAN JE BESTELLING?

Neem via de contactpagina contact met ons op. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe U-Sport product!

ONTDEK ALLE U-SPORT PRODUCTEN

Ben je nieuwsgierig geworden welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij je voorbereiding, prestatie & herstel. Bekijk alle U-Sport producten waarmee we jou helpen om aangenaam, gezond en optimaal te sporten.

hardloopster-park
wielrennen-dames