hockey-duel-bal
WE CARE U PLAY

Hockey

HOUD GRIP OP DE WEDSTRIJD. 

Als hockeyer is het van essentieel belang om je goed voor te bereiden op je wedstrijden, je uitrusting goed te verzorgen en goed te herstellen na afloop. Een goede voorbereiding op je hockeywedstrijd of -training is essentieel om jezelf in topvorm te brengen. U-Sport biedt producten die je helpen bij het opwarmen van je spieren en het verkleinen van de kans op blessures. Zo hebben we o.a. verschillende tapes en bandages in ons assortiment, evenals eerste hulp producten bij acute blessures op het veld. Naast een goede voorbereiding is het onderhouden van je hockeyuitrusting van groot belang. Bij U-Sport vind je producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van je schoenen en tenue.

HERSTEL OPTIMAAL NA HET LAATSTE DOELPUNT.

Na een intensieve training of wedstrijd is het cruciaal om je lichaam goed te laten herstellen. U-Sport biedt een scala aan producten voor herstel, zoals massageapparaten en sportvoeding, die je helpen bij het verminderen van spierpijn, het bevorderen van herstel en het herladen van je energie. Met U-Sport aan je zijde kun je je volledig concentreren op het behalen van succes op het hockeyveld. Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef jezelf het voordeel dat je nodig hebt om te schitteren in elke hockeywedstrijd.

ALLE PRODUCTEN VOOR HOCKEY

Wil jij het beste uit je hockeytrainingen halen en optimaal presteren tijdens de wedstrijden? Ontdek ons assortiment met hoogwaardige producten voor zowel voorbereiding als herstel, zodat je op het hockeyveld kunt schitteren.

hockey-duel