Advies nodig?

We care u play field hockey

U-Sport ondersteunt jou bij het behalen van je hockeydoelen

Lees meer

We care u play field hockey

Ben jij al onmisbaar in de eerste minuut?

Begin voor iedere training en wedstrijd altijd met een goede warming-up. Zodra je spieren echt opgewarmd zijn kan je gelijk 100% geven. Wij adviseren een dynamische warming-up. Dit is het stretchen en het opwarmen van je spieren vanuit een beweging i.p.v. een statische stretch of rekoefening. Met verschillende producten helpen we jou voorbereiding op hockey optimaliseren.

Houd grip op de wedstrijd

Zorg dat je jouw focus de gehele training of wedstrijd vasthoudt. Benut de pauzes goed om te drinken en je energie weer op peil te brengen. Voorkom dat je door zwetende handen grip op je stick verliest en nèt die beslissende bal mist. We ontwikkelen producten om je hockeyprestatie optimaal te ondersteunen.

Maak van jullie cooling-down een routine

Voordat je aan de derde helft begint is het van groot belang dat je aan een cooling-down doet na een hockeytraining of wedstrijd. Na de inspanning kan je d.m.v. dynamische stretchoefeningen, die je ook in je warming-up hebt verwerkt, zorgen dat je spieren optimaal kunnen herstellen. Naast stretchoefeningen zijn er ook hulpmiddelen die je spieren kunnen helpen ontspannen. Met hoogwaardige producten voor je herstel zorgen wij ervoor dat je snel fit bent voor je volgende hockeytraining of wedstrijd.

Bekijk de Personal Care voor verzorging na hockey
Een acute blessure opgelopen? Bestel de Frist Aid Cooling
Terug naar alle sporten