we care u cycle

U-Sport ondersteunt jou bij het behalen van je fietsdoelen

we care u cycle

Zijn jullie er klaar voor?

Wanneer je klaar bent om de fiets op te stappen is het van belang dat jouw fiets óók in optimale staat verkeert. Zorg dat je net zoveel tijd besteedt aan je fiets als aan je eigen fysieke voorbereiding. Voorkom dat je kilometerslang naar piepende remmen of een zeurende ketting moet luisteren.

Erop en erover!

Geef de hongerklop geen kans, zorg dat je bij langere tochten altijd voldoende drinken en voeding mee hebt. Eet voordat je trek krijgt en drink voordat je dorst hebt. Tijdens het sporten kun je specifieke sportvoeding gebruiken dat je lichaam snel opneemt én waar je snel profijt van hebt.

Onderhoud je fiets en verzorg jezelf

Om zo lang mogelijk van je fiets te kunnen genieten is onderhoud na elke fietsrit noodzakelijk. U-Sport Cycling kan je helpen bij het complete onderhoud van je fiets. Begin met het reinigen van je fiets om vervolgens na het drogen de onderdelen van je fiets goed in te vetten. Dit doe je om je fiets optimaal te beschermen en je fiets gereed te maken voor de volgende rit. De producten van U-Sport Cycling zijn op dit moment volop in ontwikkeling. Vergeet je eigen cooling-down ook niet!

Bekijk blogs, tips & tricks en meer
Bestel de Fittner Pro voor een optimaal spierherstel
Terug naar alle sporten

Socials