lonneke-uneken-finish-vrouwen-wielrennen

WE CARE U SPORT.

Ambassadors

AMBASSADORS.

Bij U-Sport zijn we trots om samen te werken met een getalenteerde groep individuen die een passie delen voor sport, gezondheid en het delen van waardevolle kennis. Onze ambassadors vormen een diverse en enthousiaste gemeenschap die zich inzet om anderen te inspireren en te informeren op het gebied van Personal-, Technical- en Medical Care en Nutrition.

Elk van onze ambassadors brengt unieke ervaringen en expertise naar de tafel. Ze zijn stuk voor stuk verbonden door hun liefde voor sport en hun toewijding om anderen te helpen hun prestaties te verbeteren en gezond te blijven. Of het nu gaat om het delen van nuttige tips, het reviewen van onze producten, of het inspireren van anderen met hun persoonlijke verhalen, onze ambassadors spelen een essentiële rol in het verspreiden van de U-Sport filosofie.

Dankzij hun inzet fungeren onze ambassadors als echte bruggen tussen ons merk en de sportcommunity. Ze brengen onze producten en waarden tot leven op hun online platforms en helpen anderen om de voordelen van U-Sport te ontdekken en te omarmen.

Leer meer over elk van onze ambassadeurs en ontdek hoe ze hun passie voor sport en welzijn inzetten om anderen te motiveren en te begeleiden. We zijn dankbaar voor hun bijdrage en kijken uit naar de voortzetting van deze prachtige reis samen. Samen met onze ambassadeurs blijven we ons inzetten om de sportcommunity te versterken en te inspireren, en we hopen dat hun verhalen en ervaringen ook jou zullen inspireren om het beste uit je sportieve reis te halen.

Lonneke Uneken een Nederlandse wielrenster. Lonneke is een veelbelovend talent in het wielrennen en heeft deelgenomen aan verschillende grote nationale en internationale wedstrijden. Ze begon haar wielercarrière bij de Stormvogels Veendam wielervereniging en groeide snel uit tot een opvallende renster. Ze komt uit voor het succesvolle Team SD Worx.

Kimberley Bos is een Nederlandse skeletonracer. Skeleton is een wintersport waarbij de deelnemer op een slee met buikligging en met het hoofd naar voren op een ijsbaan glijdt. Kimberley Bos vertegenwoordigt Nederland in deze competitieve sport en heeft internationaal succes behaald. Ze is de eerste Nederlandse Olympische skeleton medaille winnares.

Word U-Sport Ambassador!


Ben je een fanatieke sport(st)er met een relevant online bereik? Ben je flink actief op social media en wil je jouw bezoekers informeren en adviseren op het gebied van Personal-, Technical- en Medical Care en Nutrition? Dan is het ambassadeur partnerprogramma van U-Sport wat voor jou. Als U-Sport Brandambassador promoot je de producten van U-Sport op jouw online kanalen. Lijkt het je hiernaast leuk om ambassor van ons te worden? Vul hieronder jouw contactgegevens in en we nemen contact met je op.

Contactpersoon
Vul de contactgegevens en vragen hieronder in
Contactpersoon
Vertel ons meer over jezelf
Geef een korte beschrijving op welk niveau je sport, in welk team, wat je meest aansprekende resultaten zijn en wat je doelen zijn.