Advies nodig?
Tips & Tricks Geschreven door Sanneke de Neeling, schaatster bij Gewest Fryslân

Top 5 U-Sport producten van Sanneke

Top 5 U-Sport producten

Ben jij op zoek naar sportproducten die jou helpen het beste uit jezelf te halen? U-Sport heeft mij gevraagd om verschillende U-Sport producten te testen en te schrijven over wat ik van de producten vind! Ontdek mijn top 5 U-Sport producten:   

1: Bike Foam Cleaner

Stipt op één staat natuurlijk de Bike Foam Cleaner voor de sportfiets. Heerlijk om snel even je fiets schoon te maken met de Bike Foam Cleaner na een fietsritje. De foam is erg makkelijk aan te brengen en met een droge doek haal je gemakkelijk vuil weg. Een paar keer spuiten en je fiets is weer lekker schoon. 

2: Bike Wax Polisher

Na het schoonmaken vind ik het ook fijn om mijn fiets te behandelen met de Bike Wax Polisher van U-Sport. Deze wax voegt een extra beschermlaagje toe, zodat je fiets de volgende keer minder vies wordt. Je fiets gaat ervan glimmen en het is gewoon leuk spul om je fiets mee in te smeren. Als je me niet gelooft, moet je het zelf maar proberen!  

3: Fittner Pro

Het derde product uit mijn top 5 is de Fittner Pro. Dit is een massageapparaat met verschillende opzetstukken. De Fittner Pro zorgt dat je na een zware training je benen weer lekker los kan masseren. De massage helpt erg goed om verkrampte spieren los te maken, en de batterijduur is erg lang.  

Op de vierde plek staat de Shoe Impregnator, een handige spuitbus om je schoenen waterdicht te maken. Ik gebruik de impregnator bij ieder paar nieuwe schoenen dat ik koop. Door de spray blijven ze langer mooi en kan ik met een gerust hart door de regen lopen. 

Vaak vind ik het moeilijk om een leuk cadeau te vinden, maar dit cadeaupakket is ideaal voor een fanatieke fietser.

Het laatste, maar zeker niet het minste product, in de top 5 is de Bike Cleaning & Maintenance Gift Box, voor fiets verzorging. Vaak vind ik het moeilijk om een leuk cadeau te vinden, maar dit cadeaupakket is ideaal voor een fanatieke fietser. Wanneer ik een cadeau koop, vind ik het altijd fijn als de ontvanger er ook wat aan heeft. Met nuttige cadeautjes maak je mij ook altijd het gelukkigst, al vind ik het krijgen van bloemen ook erg leuk. Meestal geef ik een luchtje of een shampoo setje, maar de Bike Cleaning & Maintenance Gift Box is een leuk en uniek cadeau.

 

Mocht je dus nog een paar leuke cadeautjes willen kopen voor deze kerst, dit is mijn top 5 U-Sport producten! Op de foto zie je mijn geïmproviseerde kerstboom. Helaas geen kerst voor mij dit jaar, want het Olympisch kwalificatie toernooi begint al op tweede kerstdag.

Wil je weten hoe ik mij voorbereid op het schaatsseizoen? Lees dan ook mijn blog hierover via deze link!

Sanneke de Neeling 

 

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de prestaties van onze ambassadors. Aboneren kan via het inschrijfformulier helemaal onderaan de pagina 👇