Advies nodig?
Tips & Tricks Geschreven door U-Sport

Nieuw! Fittner PRO massageapparaat

Nieuw massageapparaat: Fittner PRO

De Fittner PRO is een nieuw snoerloos massageapparaat met 4 verschillende snelheidsniveaus. Met het massageapparaat kun je jezelf een diepe massage en spierontspanning geven. Dit zorgt voor een sneller en effectiever herstel van je lichaam na het sporten.

Ook is de Fittner PRO goed in te zetten tijdens de warming-up. Zo activeer je de spieren om een optimale prestatie neer te kunnen zetten.

Bestel de Fittner Pro nu!

Het massageapparaat is een onmisbaar apparaat voor sporters, topsporters, fysiotherapeuten en sportmasseurs. Het product ondersteunt de behandeling van het lichaam van de sporter. De sportverzorger masseert de spieren van de sporter, zodat de sporter sneller herstelt. De Fittner PRO kan afwisselend in de behandeling gebruikt worden om de handen van de sportverzorger te sparen. Sporters kunnen zo hun spieren in hun lichaam optimaal (laten) verzorgen en daardoor het maximale uit hun sportprestatie halen.

De Fittner PRO heeft 6 verschillende massage-opzetstukken. Deze massagekoppen geven je een grote diversiteit aan massages en behandelingen voor je lichaam, daarom is dit apparaat geschikt voor grote en kleine spiergroepen en ideaal voor het behandelen van spierknopen (triggerpoints).