Advies nodig?
Tips & Tricks Geschreven door U-Sport

De weg naar Olympisch succes: Interview Kimberley & Lonneke

12 februari 2022 pakte Kimberley Bos de bronzen skeletonmedaille op de Olympische Spelen in Peking. Bekijk hier Kimberley’s historische prestatie. Recent brachten wij Kimberley en professioneel wielrenster Lonneke Uneken samen om met elkaar over de weg naar Olympisch succes te praten.

Lonneke haar grote doel is het halen van de Olympische Spelen in Parijs 2024. Wie kan nou beter haar recente ervaring delen over het grootste sportevenement ter wereld dan Kimberley Bos?! Samen praten ze over de weg naar Olympisch succes, de verschillen en gelijkenissen tussen skeleton en wielrennen en hun voorbereiding, prestatie en herstel. Kimberley geeft Lonneke haar ultieme tip voor het deelnemen aan de Olympische Spelen.

Klik op de video om het hele interview te bekijken. De komende tijd zullen we op social media meer uitlichten over het interview, dus houdt onze social media kanalen in de gaten!

Heb jij ook vragen aan Kimberley of Lonneke? Mail dan naar info@u-sport.com

Lees hier onze ander Tips & Tricks.  

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de prestaties van onze ambassadors, nieuwe blogs en producten. Abonneren kan via het inschrijfformulier onderaan de pagina👇