Advies nodig?
Tips & Tricks Geschreven door U-Sport

Cycling instructiefilmpjes

U-Sport Cycling instructiefilmpjes

Tijdens het ontwikkelen van de U-Sport Cycling producten is er gekozen voor duidelijke instructiefilmpjes om jou te kunnen ondersteunen bij het gebruiken van de fietsonderhoudsproducten. Deze instructiefilmpjes zijn gemakkelijk en snel te bekijken door de QR-code op de verpakking van de U-Sport Cycling producten te scannen. Via deze QR-code kom je meteen op de productpagina van het desbetreffende product en start het filmpje. Hieronder vind je een overzicht van alle technische U-Sport cycling instructiefilmpjes:

Bike Foam Cleaner

intensive cleaning spray

Bike Foam Cleaner is een zeer effectieve en sterke schuimreiniger voor het snel en volledig reinigen van je fiets.

Chain Cleaner

high performance cleaning & degreasing spray

Chain Cleaner verwijdert snel en effectief olie, vet en vuil van de ketting, bladen en tandwielen. Het resultaat: een schone én glimmende ketting.

Ceramic Chain Lubricator

high performance lubricant spray

Ceramic Chain Lubricator is een hoogwaardig en innovatief smeermiddel met keramische deeltjes voor langdurige smering van je ketting.

Bike Protector

cleaning, lubricating & protection spray

Bike Protector is een multifunctionele reinigings- en beschermingsolie voor racefietsen, mountainbikes, sportieve fietsen, gravel- en crossfietsen.

Multi Bike Maintainer

universal lubricant & protection spray

Multi Bike Maintainer is een multifunctioneel onderhoudsproduct voor je fiets. De spray is hiermee een uitkomst voor vele onderhoudstoepassingen.

Silicone Bike Shine Protector

polish, lubricant & protection spray

Silicone Bike Shine Protector is een beschermende en smerende poetsolie voor je fiets. De poetsolie zorgt voor een glanzende beschermlaag en creëert een sterk water- en vuilafstotend filmlaagje.

Bike Wax Polisher

shine & protection spray

Bike Wax Polisher is een hoogwaardige wax spray voor het poetsen en optimaal beschermen van racefietsen, mountainbikes, sportieve fietsen, gravel- en crossfietsen.

Disc Brake Cleaner

high performance cleaning & degreasing spray

Disc Brake Cleaner is een krachtige remmenreiniger voor het verwijderen van olie, vet, modder, vuil en remvloeistoffen op de remschijven. De spray ontvet en reinigt en zorgt hierdoor voor schone remschijven.

Wil je meer te weten komen over de voordelen van deze U-Sport Cycling producten? Bekijk dan alle producten via de U-Sport Cycling pagina of bekijk het Cycling boekje met het overzicht van de producten.

Lees meer tips & tricks op de wereld van U-Sport pagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten.

Abonneren op de nieuwsbrief kan via het inschrijfformulier helemaal onderaan de pagina 👇