Advies nodig?
Evenementen

Zechstein Jeugdronde van Veendam

Zondag 22 mei werd op de wielerbaan van het Leer- en Sportpark De LangeLeegte in Veendam de Zechstein Jeugdronde gereden! Zo’n 150 jeugdrenners streden voor een podiumplek in de categorieën 1 t/m 7 van de KNWU districten Noord en Oost. De Zechstein Jeugdronde van Veendam werd georganiseerd door de Stormvogels.

Lokale wielrenners van de Stormvogels wonnen verschillende prijzen, waaronder Jan-Willem Blaauw in Categorie 6 – Jongens.

Alle winnaars hebben van U-Sport de Bio Bike Cleaner ontvangen, een effectieve schoonmaakspray waarmee ze hun fiets weer blinkend schoon kunnen maken! Onze ambassadeur Lonneke Uneken, die ooit zelf bij de Stormvogels begon, liep ook op het evenement rond.

U-Sport was aanwezig op het evenement met de gehele technische fietslijn en giftboxen. Ben jij benieuwd welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw fietsdoelen? Klik dan hier om de technische lijn te bekijken. Hier vind je ook onze giftboxen, met complete schoonmaak- en onderhoudssets voor sportfietsen. Leuk om cadeau te geven, maar ook om jezelf te trakteren!

De komende tijd zal U-Sport op meer evenementen te vinden zijn. Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates.