Advies nodig?
Evenementen Geschreven door U-Sport

RunForestRun Indian Summer Ultra 2022

Zaterdag 15 oktober was het tijd voor de Indian Summer Ultra 2022! U-Sport was hierbij aanwezig met een stand waar de deelnemers konden genieten van een behandeling voor een sneller herstel.

Tijdens dit trailrun evenement werden afstanden gelopen van 13 km tot maar liefst 100 km en dit over een parcours wat voor 90% onverhard is.

U-Sport was op dit evenement aanwezig met een stand. Hier konden deelnemers en bezoekers kennis maken met U-Sport en onze producten. Onze fysiotherapeut stond klaar om de deelnemers te behandelen en verzorgen en vooral heerlijk de spieren los te masseren met de Fittner Touch & Go en de Magnesium Muscle Care Gel.

Zelfstandig of samen met de fysio konden de deelnemers en bezoekers de Fittner Touch & Go en de Magnesium Muscle Care Spray uitproberen voor een sneller herstel na de inspanning. Dit werd goed ontvangen en het is mooi om de deelnemers na afloop van hun prestatie te kunnen helpen met hun herstel! Hopelijk was de spierpijn en vermoeidheid daardoor zondag ietsje minder.

De fyiostherapeut masseert een deelnemer los met de Fittner Touch & Go.

Ben jij benieuwd welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelen en je beste prestaties? Klik dan hier om alle producten van U-Sport te bekijken.

Wil jij ook sneller en beter herstellen na een prestatie of inspanning? Lees hier meer over Fittner en hier over de magnesiumproducten! Alles lezen over de voordelen van een massagegun? Klik hier voor onze blog!

De komende tijd zal U-Sport op meer evenementen te vinden zijn. Houd onze socials in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van de laatste updates.

Kom ons ook helpen bij evenementen!

Kom ons ook helpen op evenementen!

Om als beginnend bedrijf bekendheid te creëren staan we ongeveer maandelijks op een sportevenement met onze stand en uitrusting. Hier laten wij mensen kennis maken met de producten van U-Sport. Deelnemers of bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun fiets schoon laten maken met onze Cycling line of zichzelf verzorgen met bijvoorbeeld de Fittner Touch & Go voor een sneller herstel.

Wij zijn zelf nog een klein team en zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die af en toe ons willen helpen bij een evenement. We maken een pooltje met alle enthousiastelingen en daarin kun jij aangeven als je ons een keer bij een evenement kunt helpen, dus in eerste instantie zit je nergens aan vast! De hulp is uiteraard tegen een marktconforme vergoeding.

Lijkt jou dit leuk? Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@u-sport.com!

 

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de prestaties van onze ambassadors, de evenementen waar wij bij aanwezig zijn en onze nieuwe producten. Abonneren kan via het inschrijfformulier helemaal onderaan de pagina 👇