Advies nodig?
Evenementen Geschreven door U-Sport

NK Tijdrijden 2022

Woensdag 22 juni heeft het NK Tijdrijden 2022 in Emmen plaatsgevonden, en ook U-Sport was hier aanwezig! Het NK Tijdrijden is een wielrenevenement waarbij nationale titels worden verdeeld in de categorieën: nieuwelingen, junioren, beloften en elite. Het 29,4 kilometer lange parcours had een bijzondere start in het Wildlands Adventure Zoo en eindigde op het Raadhuisplein.

De uitslagen van het NK Tijdrijden 2022 elite categorieën:

Elite-vrouwen eindstand:

  1. Ellen van Dijk
  2. Riejanne Markus
  3. Anouska Koster

Elite-mannen eindstand:

  1. Bauke mollema
  2. Tom Dumoulin
  3. Daan Hoole

U-Sport was op dit evenement aanwezig met een stand, waardoor deelnemers en bezoekers van het wielrenevenement de mogelijkheid hadden om kennis te maken met U-Sport en onze Cycling producten.

Alle wielrenners die een podiumplaats hebben behaald, ontvingen een Gift Box Bike Care Essentials van U-Sport. De Gift Box is onderdeel van onze Cycling productlijn. De Cycling line van U-Sport bestaat uit hoogwaardige onderhoudsproducten voor alle sportieve fietsen, zodat je jouw fiets optimaal kan schoonmaken en onderhouden. De producten verlengen niet alleen de levensduur van je sportfiets, maar ondersteunen jou ook bij het behalen van je fietsdoelen!

Klik hier om de Cycling line van U-Sport te ontdekken.

De komende tijd zal U-Sport op meer evenementen te vinden zijn. Houd onze socials in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van de laatste updates.

 

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de prestaties van onze ambassadors, de evenementen waar wij bij aanwezig zijn en onze nieuwe producten. Abonneren kan via het inschrijfformulier helemaal onderaan de pagina 👇