Advies nodig?
Evenementen

Nationale Sport Vakbeurs

Bezoek de Nationale Sport Vakbeurs

De Nationale Sport Vakbeurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen jouw sport. Tijdens deze beurs kunt u in contact komen met toeleveranciers en dienstverleners, die uw sportvereniging kunnen ondersteunen. Zoals bijvoorbeeld facilitaire aanbestedingen voor de leden. Ten eerste kun je dan denken aan faciliteiten voor de sportaccommodatie of sport (medische) materialen. Ten tweede vind je er diensten op het gebied van sponsoring, financiën, software systemen, en kantine-inkoop.

Bovendien kunt u tijdens de beurs gratis diverse interessante kennissessies bijwonen waarin actuele thema’s worden behandeld.

Bovendien kunt u tijdens de beurs gratis diverse interessante kennissessies bijwonen met actuele thema’s.

Om de echte sportbeleving mee te maken kunt u ook genieten van een leuk en interactief programma met bekende gezichten uit de sportwereld.

De beurs vindt plaats op woensdag 13 november 2019 (van 10.00 uur tot 19.00 uur) en donderdag 14 november 2019 (van 10.00 uur tot 17.00 uur) te Evenementenhal Gorinchem

Kom langs bij onze stand en laat u voorlichten wat wij voor uw club kunnen betekenen. Daarnaast kunt u onze U-Sport producten testen door ze op u zelf te gebruiken. Voelen is ervaren!

Bezoek de website van de beurs