Advies nodig?
Evenementen Geschreven door U-Sport

Hondsrug Classic & NK MTB Marathon 2022

Zondag 25 september werd de 9e editie van de Hondsrug Classic gereden, met voorafgaand het NK MTB Marathon! U-Sport was hierbij aanwezig met een stand.

De Hondsrug Classic is één van de grootste mountainbike evenementen waarbij alle categorieën in een wedstrijd starten; van ervaren wedstrijdrijders tot en met recreant en liefhebber.

U-Sport was op dit evenement aanwezig met een stand. Hier konden deelnemers en bezoekers kennis maken met U-Sport en onze producten.

In de stand was de gehele technische fietslijn en de giftboxen aanwezig. Daarnaast konden deelnemers en bezoekers ook de Fittner Touch & Go en de Magnesium Muscle Care Spray uitproberen voor een sneller herstel na de inspanning. Dit werd goed ontvangen en het is mooi om de deelnemers na afloop van hun prestatie te kunnen helpen met hun herstel!

Ben jij benieuwd welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw fietsdoelen? Klik dan hier om de technische lijn te bekijken. Hier vind je ook onze giftboxen, met complete schoonmaak- en onderhoudssets voor sportfietsen. Leuk om cadeau te geven, maar ook om jezelf te trakteren! De producten verlengen niet alleen de levensduur van je sportfiets, maar ondersteunen jou ook bij het behalen van je fietsdoelen.

Wil jij ook sneller en beter herstellen na een prestatie of inspanning? Lees hier meer over Fittner en hier over de magnesiumproducten! Alles lezen over de voordelen van een massagegun? Klik hier voor onze blog!

De komende tijd zal U-Sport op meer evenementen te vinden zijn. Houd onze socials in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van de laatste updates.

Kom ons ook helpen bij evenementen!

Kom ons ook helpen op evenementen!

Om als beginnend bedrijf bekendheid te creëren staan we ongeveer maandelijks op een sportevenement met onze stand en uitrusting. Hier laten wij mensen kennis maken met de producten van U-Sport. Deelnemers of bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun fiets schoon laten maken met onze Cycling line of zichzelf verzorgen met bijvoorbeeld de Fittner Pro voor een sneller herstel.

Wij zijn zelf nog een klein team en zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die af en toe ons willen helpen bij een evenement. We maken een pooltje met alle enthousiastelingen en daarin kun jij aangeven als je ons een keer bij een evenement kunt helpen, dus in eerste instantie zit je nergens aan vast! De hulp is uiteraard tegen een marktconforme vergoeding.

Lijkt jou dit leuk? Stuur vrijblijvend een mailtje naar m.schepers@mediccsports.com!

 

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de prestaties van onze ambassadors, de evenementen waar wij bij aanwezig zijn en onze nieuwe producten. Abonneren kan via het inschrijfformulier helemaal onderaan de pagina 👇