Advies nodig?
Evenementen Geschreven door U-Sport

Bauke Mollema Tocht 2022

Zaterdag 6 augustus vond de jaarlijkse Bauke Mollema Tocht plaats! Ook U-Sport was hierbij aanwezig.

Onder aanvoering van één van Nederlands beste profwielrenner maakten de deelnemers vanuit heel Nederland kennis met het prachtige gebied in en rond Groningen waar Bauke zijn eerste meters zette op weg naar zijn succesvolle carrière. Deze tocht gaf de fans van Bauke en andere wielerliefhebbers de gelegenheid om met hem mee te fietsen.

U-Sport was op dit evenement aanwezig met een stand, waardoor deelnemers en bezoekers van het wielrenevenement de mogelijkheid hadden om kennis te maken met U-Sport en onze Cycling producten.

In de stand was de gehele technische fietslijn en de giftboxen aanwezig. Ben jij benieuwd welke U-Sport producten jou kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw fietsdoelen? Klik dan hier om de technische lijn te bekijken. Hier vind je ook onze giftboxen, met complete schoonmaak- en onderhoudssets voor sportfietsen. Leuk om cadeau te geven, maar ook om jezelf te trakteren! De producten verlengen niet alleen de levensduur van je sportfiets, maar ondersteunen jou ook bij het behalen van je fietsdoelen.

De komende tijd zal U-Sport op meer evenementen te vinden zijn. Houd onze socials in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van de laatste updates.

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de prestaties van onze ambassadors, de evenementen waar wij bij aanwezig zijn en onze nieuwe producten. Abonneren kan via het inschrijfformulier helemaal onderaan de pagina 👇