Advies nodig?
Ambassadors Geschreven door U-Sport.com

Kimberley Bos

Naam: Kimberley Bos

Woonplaats: Ede

Fysiotherapeut en Skeleton atlete: Fysiotherapeut bij Fysio-med Bravenboer

Kimberley Bos is Nederlands eerste skeleton atleet op de Olympische Winterspelen. Haar droom is om de beste skeleton atlete van de wereld te worden. Met haar 8ste plaats in PyeongChang 2018 en haar bronzen medaille tijdens de Olympische Winterspelen in Beijing is zij al erg goed op weg. Zij wil zich blijven focussen om die prestatie te kunnen verbeteren en haar droom te realiseren. Zij wil sneller dan ooit over de baan naar beneden glijden.

Naast atleet is Kimberley afgestudeerd als fysiotherapeut en werkt zij zomers voor Fysio-med Bravenboer in Ede. Ook geeft zij les aan de jonge meiden van turnvereniging Exalto Sport. Turnen is de sport die zij als eerste beoefende. Kimberley is zelf erg actief en houdt ervan mensen te stimuleren om in beweging te komen en goed voor zichzelf te zorgen.

Kimberley haar droom is de allerbeste van de wereld te worden.

Zij is het meest trots op haar bronzen medaille op de Olympische Spelen in 2022 en haar bronzen medaille op de Jeugd Olympische Spelen in 2012.

Wil je meer informatie lezen over Kimberley haar sportcarrière kan dat op haar eigen site. Via de link hieronder opent de site zich in een nieuw venster.

www.kimberleybos.nl