Advies nodig?

we create u sport

Van idee naar product!

Bekijk onze producten

U-Sport Story


Onze slogan

We Care U Sport

Onze missie

Wij zijn de ondersteunendste.
Wij begrijpen de complexiteit van lichaam, sport en techniek. Van verzorgingsproducten, sportvoeding en blessure preventie en herstel tot technisch onderhoud van materiaal. U-Sport wil zich onderscheiden in alles wat bijdraagt aan optimale sportprestaties. Dit doen wij met kwalitatief zeer goede en milieu verantwoordelijke producten. Wij zijn de ondersteunendste.

Onze visie

Wij willen…
…de grootste on- en offline partij van Europa worden die sporters en verzorgers helpen. Dit doen wij met hoogwaardige, kwalitatieve en innovatieve producten en diensten. Onze producten richten zich op het gebied van voorbereiding, presteren, herstel en op het onderhouden van je eigen sportmateriaal.

Onze kernwaarden

Wij willen…
– de ondersteunendste zijn voor de sporter en zijn/haar sportverzorger
– producten leveren van hoogwaardige kwaliteit die óók milieuvriendelijk zijn
– zorgvuldig & respectvol met onze doelgroep omgaan
– betrouwbaar zijn, d.m.v. alles te weten over onze producten
– innovatief & ambitieus zijn
– een goede service leveren & klantgericht zijn
– met ons r&d team streven naar de best mogelijke werking van onze producten
– gehuld zijn in een chic uiterlijk.

Onze productlijnen

 • Medical Care
  De Medical Care line, ofwel de medische lijn, bevat producten die allemaal een medische classificatie hebben. Deze hulpmiddelen zijn voornamelijk gericht op de preventie of behandeling van sportblessures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten die je wond beschermen tegen vuil. Of juist een product die ervoor zorgt dat je medische sporttape goed blijft zitten. 
  De producten in deze lijn zijn te herkennen aan de witte verpakking & sprays.
 • Personal Care
  De Personal Care line, ofwel de lijn voor lichaamsverzorging, bevat producten die allemaal gebruikt worden om je huid te beschermen, hydrateren of verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld producten die je huid beschermen tegen wrijving. Of juist een product die je beschermt tegen de zon. De producten in deze lijn zijn te herkennen aan de licht groene verpakking & sprays.
 • Technical Care
  De Technical Care line, ofwel de lijn voor materiaalonderhoud, bevat producten die gericht zijn op het onderhouden, beschermen of schoonmaken van je sportmateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten om je fiets te onderhouden. Of juist een product die je sportschoenen ontdoet van onaangename geuren. De producten in deze lijn zijn te herkennen aan de donkergroene verpakking & sprays.
 • Nutrition
  De Nutrition line, ofwel de voedingslijn, bevat producten die gericht zijn om de sporter te voorzien van de juiste energie op het juiste moment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shakes of sportdranken die je voor, tijdens of juist na de inspanning dient in te nemen. Al onze voedingsproducten zijn vegan.

Onze doelgroepen

De sporter
U-Sport is er voor alle sporters, of je nu rustig of fanatiek, op professioneel of op amateurniveau sport. Wij ondersteunen jou om het beste uit jezelf te halen. Daarin richten wij ons op 3 belangrijke fases van het sporten. De eerste fase is de warming-up, ook wel de voorbereidingsfase genoemd. De tweede fase is het sporten zelf in de uitvoerende fase. De derde fase is de cooling-down die je kunt zien als de herstelfase.
  1. PREPARATION IS KEY
   Een goede voorbereiding is het halve werk.
   Haal het beste resultaat door optimaal voorbereidt aan de start te verschijnen. Zorg voor een goede warming-up, gezonde voeding en de juiste balans tussen sport en rust.
  2. AMAZE YOURSELF
   Sneller, hoger én sterker.
   Tijdens het sporten 100% geven vergt focus en voorbereiding. Jij hebt als sporter jouw resultaat voor een groot gedeelte in de hand. Stel haalbare doelen en vier de successen.
  3. RECOVERY IS THE DOOR TO SUCCESS
   Maak van je cooling-down een routine.
   Laat herstel een vast onderdeel zijn van je training. Maak genoeg tijd voor je cooling-down om zo optimaal mogelijk te herstellen. U-sport ondersteunt jou in je herstel om de volgende training weer 100% te kunnen geven.

De sportverzorger
Als sportverzorger is het jouw taak om te zorgen dat de sporter een zo goed mogelijk resultaat kan neerzetten. Dit allemaal zonder last te hebben of krijgen van pijntjes. Iedere sporter bereidt zich op een andere manier voor, wat ook van jou steeds een andere voorbereiding vraagt. De ene sporter wil graag de spieren los laten masseren, terwijl de andere zijn/haar enkel wil laten intapen. Wij ondersteunen jou als sportverzorger en zorgen dat jij niets te kort komt! Jij bent onze held.

De wereld van U-Sport

 • Tips & tricks
  Wekelijks komt er een nieuwe blog online van één van onze ambassadors. Hierin nemen zij je mee in hun leven als topsporter of professioneel en delen hun kennis. Deze blogs bevatten vaak tips over de juiste voeding voor een sporter of het herkennen en behandelen van een blessure.
 • Ambassadors
  Wij hebben een aantal ambassadors aan ons verbonden. Wij ondersteunen hun op weg naar de top. Zij nemen ons mee in hun leven als topsporter, fysiotherapeut of voedingsdeskundige.
 • Evenementen
  Wij zijn met onze U-Sport producten aanwezig op verschillende sportevenementen en beurzen. Op onze website kunt u zien op welke evenementen u ons kunt treffen.