Advies nodig?

WE CARE U HIT

U-Sport ondersteunt jou met het behalen van je sportieve doelen

Lees meer

WE CARE U HIT

Binnen 5 minuten warm

Speel jij één van de racketsporten tennis, squash, badminton of tafeltennis? Dan is een warming-up een belangrijk onderdeel van je training. Vaak is er weinig ruimte en tijd voor een uitgebreide warming-up, daarom adviseren wij een dynamische warming-up. Dit is het stretchen en het opwarmen van je spieren vanuit een beweging waardoor je binnen 5 minuten warm bent.

De perfect getimede smash

Zorg dat je jouw focus de gehele training of wedstrijd vasthoudt. Bij raketsporten kunnen pijnlijke schouders, knieën of een tennisarm een belemmering zijn voor je prestaties. Wij kunnen jou ondersteunen met verschillende soorten producten tijdens alle racketsporten. Denk bijvoorbeeld aan sporttape, medische tape en bandages die koeling en compressie toepassen. Met de U-Sport producten helpen wij jou voorbereiden op een training en wedstrijd waardoor je optimaal kunt presteren.

Maak van je cooling-down een routine

Bij racketsporten is het van groot belang dat je direct na de inspanning een cooling-down doet. Na de inspanning kan je d.m.v. dynamische stretchoefeningen, die je ook in je warming-up hebt verwerkt, zorgen dat je spieren optimaal kunnen herstellen. Naast stretchoefeningen zijn er ook hulpmiddelen die je spieren kunnen helpen ontspannen.

Bekijk de Personal Care line voor verzorging na racketsporten
Preventief blessures voorkomen? Bestel de Athlete Kinesio Tape
Terug naar alle sporten