Advies nodig?

We care u care

U-Sport ondersteunt jou met wat jij als sportverzorger nodig hebt

We care u care

Wat is de beste voorbereiding?

Als sportverzorger is het jouw taak om te zorgen dat de sporter een zo goed mogelijk resultaat kan neerzetten zonder last te hebben of krijgen van pijntjes. Iedere sporter bereidt zich voor op een andere manier wat ook voor jou steeds een andere voorbereiding betekent. De ene sporter wil graag de spieren los laten masseren, de andere zijn of haar enkel ingetaped krijgen. Wij zorgen dat jij als sportverzorger niets te kort komt!

Altijd klaar om in te grijpen

Tijdens een wedstrijd of training moet jij snel paraat kunnen staan om blessures te kunnen behandelen zodat de sporter zo snel mogelijk weer verder kan sporten. Heb jij alles in jouw sportverzorgingskoffer om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen?

Alles in huis voor een optimaal herstel

Het herstel is een groot onderdeel van de sporter waar jij in combinatie met veel producten bij kan ondersteunen. Net als bij de voorbereiding verschilt een ideaal herstel per sporter. Als sportverzorger kan jij de sporter masseren, laten uitrollen op een foamroller of de pijnlijke spieren laten afkoelen met een cold compressie bandage.